A Hollóházi porcelán bolt Debrecen Liszt Ferenc utca 4 szám alatt található, ahol 700 különféle hollóházi porcelán termék várja az érdeklődőket, valamint kristály és Klimt ajándék tárgyak közül is válogathat. Vegye fel velem a kapcsolatot, ha kérdése volna.

Alább megtekintheti, hogy milyen termékcsaládokkal várom a kedves vásárlókat a debreceni Hollóházi porcelán boltban!

Erika: A Pannónia család tagja. Klasszikus forma, szélén kézi aranyozással. A zöld és arany kombinációjával a Hollóházi kedvelt elegáns mintája.

Hajnalka: A Pannónia család tagja. Szélén kézi aranyozású, hagyományos termék. A rózsaszín és kék virágok által szolidnak számító legrégebbi minta.

Hortenzia: A Pannónia család tagja. Dús mintájú,élénk színű virágaival és a pillangóval vidámságot kölcsönöz a porcelánon. Szélén kézi aranyozással díszített.

Szeder: A Pannónia család tagja. A kék szeder és virág mintájával fiatalok kedvelt motívuma.Kézi aranyozású.

Kék rózsa: A Pannónia család tagja. Kobaltkék-arany díszítésével komoly, elegáns ajándéktárgyak, szélén kézzel festett arany díszítéssel.

Bianco: A Pannónia család tagja. Hófehéren elegáns,csak anyagában van benne a nyomott minta. Mosogatógépbe, mikróba tehető! Színben kötetlen, bármilyen terítékkel gyönyörű.

Holdfény arany: A Holdfény család tagja. Modern formavilág, szélesen körbefutó aranyozással. Elegáns, letisztult forma.

Holdfény platina: A Holdfény család tagja. Modern formavilág, szélesen körbefutó platina díszítéssel. Elegáns, letisztult forma.

Holdfény tátika: A Holdfény család tagja. Modern formájú,egyszerű vonalvezetésű, a tátika virággal finoman díszített minta,mely purpur és zöld színben került forgalomba.

Asanoha: A Minerva kollekció tagja, mely a Hollóházi legújabb családja. Dinamikus, modern, letisztult forma. Mosogatógép és mikro kompatibilis.

Marrakesh: A Minerva kollekció tagja,mely a Hollóházi legújabb családja. Finom vonalvezetésű, melynek mozaik mintázatát a platina díszítés tesz elegánssá és ünnepivé.

Flóra: A Minerva kollekció tagja, mely a Hollóházi legújabb családja. A megújulás jegyében a klasszikus Erika minta vált korszerű mintává. Mosogatógépben és mikróban használható.

Levendula: A Hermész család tagja. Máz alatti levendula mintájával modern, egyszerű vonalvezetés jellemzi. Mosogatógépbe és mikróba egyaránt használható.

Jurcsák: Jurcsák László grafikusművész alkotásai stílusában hasonlítanak a Szász porcelánokra. Fekete-fehér motívumai eleganciát kölcsönöznek a termékeknek.

Noémi: V Szabó Noémi festőművész alkotása, melyen női portré látható vörös, fekete és arany színekkel kombinálva.

Klára: V Szabó Noémi festőművész alkotása. Kék-zöld-arany színű virág díszítésű fiatalos motívum.

Páva: V Szabó Noémi kollekció legújabb tagja. Aprólékos kidolgozású páva mintája teszi különlegessé.

Velencei karnevál: V Szabó Noémi festőművész alkotása. Karneváli fejet ábrázoló vidám minta.

Korintosz: A Románc kollekció tagja.Görög motívumot ábrázoló, fiatalos minta.

Pálinkás szettek: Férfiak ideális ajándéka. Szettben poharakkal és külön-külön is megvásárolható.

Faragó: Faragó Miklós festőművész alkotása. A négy évszakot megjelenítő kollekció két változatban fehér és kobaltkék színben készült.

Kristály: Ajkai csiszolású kristály pohár készletek, vázák, kínáló tálak, bonbonierek hagyományos és modern csiszolással egyaránt. A legújabb család a swarovski kővel díszített termékek.

Evőeszköz készletek: Rozsdamentes acélból készült, mosogatógépbe tehető evőeszköz készletek. Többféle formában illetve összeállításban 6 és 12 személyes terítékhez.

Ékszerek: Nőies ékszerek Hollóházi porcelánból! Ékszereink között minden korosztály megtalálja az ízlésének megfelelőt. Kínálatunkban láncok, fülbevalók, karkötők, gyűrűk választéka szerepel.

Klimt: az osztrák származású Gustav Klimt festőművész alkotásai jelennek meg az ajándék tárgyakon. Üveg, porcelán, fém, textil, műanyag alapon szecessziós stílusban díszített termékek, amelyek széles választékban kaphatók.

Modern stílus: Fiatalos, modern vázák és dekoratív tálak széles választéka, melyek kellemesebbé és stílusosabbá teszik otthonát! Fehér- ezüst, szürke- ezüst, fekete, vagy akár köves termékek kombinációja. Minimál stílusú lakását is berendezheti új termékeinkkel, melyek követik a mai lakberendezési divatot!

Egyedi üvegáru: kézi díszítésű palackok, pálinkás szettek, vázák. Bármilyen motívummal, illetve felirattal, akár teljesen egyénre szabva.

Kalocsai porcelán: magyaros motívummal díszített porcelán termékek. Kiváló ajándék a népi hagyományok kedvelőinek és külföldre utazóknak egyaránt.

Vicze Anna képek: teljesen kézi készítésű alkotások. Hidegkerámiából készült, formázásában és festésében is egyedi darabok.

Figyelem!

Átutalásos fizetés esetén, kérjük először érdeklődjön a mennyiséggel kapcsolatban!

Megértésüket köszönjük!

Bezárás (X), ESC billentyű vagy kattintson az ablakon kívülre!